Zum Inhalt springen

Warenkorb

Dein Warenkorb ist leer

Bitte kontaktieren Sie uns umgehend

Het veranderen van je interieur kan soms een uitdaging zijn. De mogelijkheden zijn ontzettend groot en de interieurtrends volgen elkaar snel op. Natuurlijk is het de bedoeling dat de kleuren, patronen, stoffen en structuren in jouw interieur goed bij elkaar passen en samen met jouw meubels een mooie eenheid creëren. 

Via internet kan het lastig zijn om de juiste keuze te maken. Kleuren kunnen op een foto licht afwijken en soms wil je een stof ook gewoon kunnen voelen voordat je een definitieve keuze maakt. Wij hebben hiervoor dé perfecte oplossing, namelijk onze stalenservice! Heb jij online in onze webshop een mooie behangsoort, bank, fauteuil of ander meubel gezien en wil je graag een staaltje aanvragen? Vul dan nu het formulier onderaan de pagina in en het staaltje komt zo snel mogelijk jouw kant op. Zo kun jij vanaf thuis de kleur, het patroon of de stof rustig bekijken. 

Twijfel je aan jouw voorkeuren of ben je benieuwd hoe iemand anders met een frisse blik naar jouw interieur-opties kijkt? Je kunt bij ons tevens terecht voor interieur- en stylingadvies. Wij helpen jou graag bij het vertalen van jouw interieurideeën in een persoonlijk advies, perfect matchend met jouw interieurstijl. Neem nu contact op voor het maken van een stijl-afspraak.