Welkom bij de officiële website van LA Luxury Design.

Bij ons kunt u terecht voor woonaccessoires welke zorgen voor een luxieuze en sfeervolle touch in uw interieur. De juiste woonaccessoires zorgen voor de finishing touch voor het stijlen van uw woning. Ons assortiment bestaat uit vazen / potten, theelichthouders / kandelaren, sierkussens / plaids, kaarsen, accessoires, keukenaccessoires, decoratieve brandblussers en LA Exclusive* producten. Al deze productgroepen zijn terug te vinden op onze home pagina of onder de doorverwijzing ‘shop’.

LA Luxury Design is een upcoming webshop, anno 01.08.2019.
Door regelmatig vakbeurzen te bezoeken en deze inspiraties met onze creativiteit te mixen, bieden wij stijlvolle producten aan welk altijd passen bij de huidige interieur trends.

Houdt onze social media in de gaten en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes. Doordat wij een upcoming webshop zijn, zal ons assortiment regelmatig worden uitgebreid. Volg ons op social media via Facebook en Instagram en laat u inspireren.

Voor eventuele vragen of bestellingen, mag u ons natuurlijk altijd contacteren.
Wij wensen u veel shop plezier!

 

*Onze LA Exclusive producten worden voor ons gemaakt door de kunstenaresse welk bekend is onder de handelsnaam Deco&Art by Anna. Ieder product is met de hand gemaakt en van ieder product is ook maar 1 stuk ontwikkeld zodat u een écht exclusief product kunt aanschaffen.